A szállás térképen
Magyar nyelvu változat
English version
Deutsch text
Slovenská verzia
Testo in lingua italiana
Version française

Hotel Viktor - Bratislava

Cím: 85101 Bratislava, Kremnická 26
Tel: +421 2 63 45 20 84
Tel: +421 2 63 45 20 85
Web: hotelviktor.sk/hu
Web: hotelviktor.sk/
Web: ezerszallas.hu/bratislava/hotel-viktor

2011-ben épült szálloda
Az újonnan épült, modern szálloda Pozsony (Bratislava) központjának közelében színvonalas szállást kínál a biznisz vevőkörnek, gyerekes családoknak, utazóknak, vagy az időszerű rendezvények látogatóinak.

A Viktor*** Szállodának 39 szobája van, melyek teljes befogadóképessége 82 fő. A szállást kétágyas szobákban kínáljuk, egymáshoz illesztett vagy különálló fekhelyekkel. A még nagyobb kényelem érdekében igénybe vehetik a két apartmanunkat is. A szobák jó minőségű, modern bútorral vannak felszerelve, kellemesek és meghittek.

Az egész szálloda, beleértve a szobákat is, légkondicionált, minden szobában csatlakozni lehet az internetre (vezetékes és wi-fi csatlakozás) és a szálloda kielégíti a legmagasabb biztonsági elvárásokat.

Közel a fő közlekedési csomópontokhoz, mégis nyugodt környéken
A szálloda Pozsony csendes részében található, családi házak között, amely viszont mindössze néhány utcányira található a D1 és D2 autópályáktól, szinte a két közlekedési fővonal metszéspontjában

Az átutazók bizonyára nagyra értékelik a ligetfalisi vasútállomás közelségét, amelyen keresztülhalad az összes Ausztria felé tartó vonat, de innen indulnak a Szlovákia keleti részébe tartó vonatok is. Ez az állomás megközelítőleg 500 m távolságra van a szállodától.
A szállodához közel a helyi autóbuszok megállói is megtalálhatók, ahonnan egyenesen a város központjába lehet utazni. Az autóval érkező vendégeink számára komfortos, állandó kamerával megfigyelt parkolást biztosítunk a földalatti garázsunkban, de parkolhatnak a szálloda épülete előtt is.

A Viktor*** Szálloda saját vendéglővel, kávéházzal, bárral és szalonnal rendelkezik.

Szívesen látjuk szállodánkban

Szoba, szállás típusok

 • Kétágyas STANDARD szoba
  Komfortos, stílusosan berendezett szoba két személyre kényelmes kettesággyal.
 • Kétágyas BIZNIS szoba
  A két különálló fekhellyel ellátott szobát elsősorban az üzleti ügyekben utazók fogják értékelni.
 • Akadálymentes kétágyas szoba
  Speciálisan a mozgáskorlátozott vendégeknek kialakított szoba
 • FRIENDS apartman
  Kényelmes és tágas apartman négy fekhellyel.
 • FAMILY apartman

Étterem

A Viktor Szálloda étterme tiszta és modern stílusban berendezett. Túlsúlyban vannak a kellemes, meleg színek, amelyeket sötétedés után a bárrészen található színt játszó oszlopok elevenítenek fel. Maga a bár nagyon tágas és bőkezű a helykínálattal – akár hét vendégnek kínál helyet, akiknek lehetőségük nyílik megfigyelni az ügyes bárpincér munkáját.

Figyelmet érdemel a szalon nem mindennapi megoldása, amely ugyan hangszigetelt az étteremtől, viszont egy üvegfal által mégis vizuális kapcsolatban van azzal. Ez a rész valamelyest magasabban van, mint az étterem szintje, amely kiemeli a különálló jellegét.
 
Remek konyha

A szálloda vendégei, de a többi látogató is bizonyára nagyra értékeli a tapasztalt főszakács keze alól kikerülő ínycsiklandozó ételeket. Éttermünk étlapja a hagyományos nemzetközi konyha ételeiből van összeállítva. Nem hiányoznak az eredeti szlovák specialitások sem.

Ételeink ízhatásában felfedezhetik a friss fűszernövények ízét és a fűszerek érdekes kombinációját, amely a látogatásukat izgalmas gasztronómiai élménnyé teszi.
Kínálatunkban megtalálják az ismert szlovák bortermelők borainak gazdag választékát, amelyekkel ki szeretnénk egészíteni ételeink ízét. Amennyiben édességre jön gusztusuk, mindig találnak nálunk valami finomat; a kínálatot szezonálisan változtatjuk.
 
Étterem rendezvények szervezésére

A 70 fős kapacitással és a módosítható térmegoldásokkal bármilyen rendezvényhez megfelelő környezetet kínálunk. Szívesen nyújtunk teret céges rendezvény, összejövetel, party, lakodalom vagy születésnapi buli megrendezéséhez.

A helyiség hangosítással és három LCD monitorral van ellátva. Ingyenes wi-fi internetes csatlakozás is rendelkezésre áll.

Szállás bemutatása képekben
Kétágyas Biznisz szoba
Kétágyas Biznisz szoba
Kétágyas Standard szoba
Kétágyas Standard szoba
Kétágyas Standard szoba
Kétágyas Standard szoba
Kétágyas Biznisz szoba
Kétágyas Biznisz szoba
Kétágyas Biznisz szoba
Kétágyas Biznisz szoba
Family Apartman
Family Apartman
Family Apartman
Family Apartman
Family Apartman
Family Apartman
Friends Apartman
Friends Apartman
Friends Apartman
Friends Apartman
Akadálymentes szoba
Akadálymentes szoba
Akadálymentes szoba
Akadálymentes szoba