Üdülési csekk elfogadóhely

Hotel Fontana*** - Nagyatád

Cím: 7500 Nagyatád, Széchenyi tér 1/a.
Tel: +3682504067
Tel: +3682504068
Mobil: +36203229477
Web: ezerszallas.hu/nagyatad/hotel-fontana

A Gyógyfürdő bejáratával szemben, a Széchenyi tér csendes oldalán  egy a XX. század elején épült hangulatos épület került teljes felújításra és átépítésre. A néhai posta épülete új funkciót kapott: 2006. decemberében itt nyílt meg a város színvonalas 3 csillagos szállodája a Hotel Fontana***.
 
A szálloda két szinten 18 kényelmesen és ízlésesen berendezett szobája összesen 42 fő részére biztosít szállás lehetőséget. A szobák fürdőszobásak (zuhanyzóval), televízióval, minibárral, telefonnal és szobaszéffel felszereltek. A 2. szinten található szobák légkondicionáltak (térítés ellenében). Az épület teljesen akadálymentesített, 2 mozgáskorlátozottak számára is kialakított szobája lifttel közelíthető meg. A szállodában vezeték nélküli internet (WIFI) térítésmentesen biztosított.

Az épület földszintjén kapott helyet a finn- és infraszauna, a hozzájuk tartozó hideg vizes merülő medencével. Szolgáltatásainkat különféle állapotjavító és egészségmegőrző masszázsok is bővítik.

Az étteremben  - amely nyári időszakban hangulatos terasszal is bővül -  a házias magyaros és a különleges ételkülönlegességek sorával várjuk kedves Vendégeinket.

Külön termünk elrendezéstől függően 20 - 40 fő számára biztosít ideális helyszínt továbbképzések, tréningek, szakmai megbeszélések, családi és céges rendezvények lebonyolítására.

Szállás bemutatása képekben

Nem található kép.