Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely
A szállás térképen
Magyar nyelvu változat
English version
Slovenská verzia

Medves Hangulatszálló - Salgóbánya

Cím: 3109 Salgóbánya, Medvesi út 9.
Tel: +36-32/898-016
Fax: +36/32-435-066
Web: medves.hu
Web: ezerszallas.hu/salgobanya/medves-hangulatszallo

A Hotel Medves egy teljesen egyedi szálloda, melynek párját máshol nem találhatja meg. Nem a legnagyobb, nem a legszebb, nem a legújabb, mégis olyasmit képes nyújtani, amit kevesek.
Hangulatot!

A Medves Hangulatszálló rendelkezik nagyon sok olyan szolgáltatással, amivel a drága négy csillagos szállodák, ám mindezt kétcsillagos általános minőségben nyújtja. Tisztán, élvezhetően, mindenféle exkluzív sallang nélkül.
Ha Ön lemond a pazar csillogásról, akkor funkcionálisan élvezheti a sokféle szolgáltatás nyújtotta lehetőségeket, ám ezért csupán kétcsillagos árakat kell fizetnie.

Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de elérhető.
Négycsillagos szolgáltatás szám, kétcsillagos árakon...

A Medves tehát nem egy luxus hotel, nálunk nem talál egyenruhás londinereket a bejárat előtt vagy aranyozott csaptelepeket a fürdőszobában. Talál viszont nagyon barátságos személyzetet és alaposan kellemes kiszolgálást, s egy olyan egyedi atmoszférát, mely a legtöbb vendégünk számára felejthetetlenné teszi az itt töltött napokat
Biztosítunk mindent, ami a jó hangulathoz kell.

Nem luxust, hanem hangulatot kínálunk!

A Medves Hangulatszálló a Medves-fennsík déli letörésén egy hat hektáros park közepén található. A park északi oldalán található évszázados bükkös soha nem állt erdészeti művelés alatt, ez egy igazi őserdő. A parkban található fenyőfák igazán impozáns méretűek, bármelyik megállná a helyét a Parlament előtt is, mint az ország karácsonyfája. A parkot természetes élőhelyként népesíti be számos madárfaj, a mókusok, s a sok ijedséget okozó, de teljesen ártalmatlan erdei siklók. A terület három oldalról erőkkel övezett terület, így akár az erkélyekről sem ritka, hogy szarvasokat, őzeket,vaddisznókat, rókákat láthatunk.
A szálloda közvetlen természeti környezete miatt a városból érkező vendégeink újra felfedezhetik, hogy milyen érzés madárcsicsergésre ébredni.

Sokféle szoba típus – hangulatos szállás lehetőségek

A Medves Hangulatszálló 50 szobával rendelkezik. Az első két emeleten zömmel erkélyes szobák, míg a tetőtérben 14 remek kilátással bíró szoba található. A tetőtéri szobák gyermekcsoportok részére biztosít kényelmes elhelyezést emeletes ágyakon. A szobákhoz zuhanyfülkés fürdőszoba tartozik.

Vendégeink számára mindhárom szinten rendelkezésre áll egy közös hűtőszekrény, valamint egy mikrohullámú sütő.
Szobáink nem képviselnek luxus színvonalat, a berendezési tárgyak korántsem újak, az enteriőrt nem sztár dizájnerek tervezték, viszont a helységek tiszták, rendezettek, kényelmesek, kiválóan alkalmasak vendégeink nyugodt pihenésének biztosítására. Mindegyike hangulatot áraszt, s a Medves egésze élményt nyújt az Ön számára.

2 ágyas szobáink

Szobáink többsége 2 fő részére nyújt kényelmes elhelyezést. Ezek a szobák egy ki előtérből, zuhanyfülkés fürdőszobából és magából a szobából állnak. A szobákban ágy, éjjeli szekrény, egy kis asztal és szék, valamint egy bőröndök elhelyezésére is alkalmas beépített szekrény található. Az első két emeleten a szobákhoz erdőre és parkra néző erkély is tartozik.
kétágyas szobák      

A szobákban televízió található, mely a földi sugárzású adók vételére alkalmas. Ebben a szoba típusban szükség esetén 1 db pótágy helyezhető el, mely eset természetesen valamelyest zsúfoltabb berendezési módot jelent

2×2 ágyas szobáink

Ebből a szoba típusból 4 db áll vendégeink rendelkezésére, melyek közül 2 db az első emeleten, 2 db pedig a második emeleten található. E szobáink elsősorban családok részére biztosít remek szállás lehetőséget. A 2×2 ágyas szobák tulajdonképpen két szobából állnak, melyek ajtó nélkül egy közös előtérből nyílnak. Mindkét szoba helység két ágyas, általában az egyikben francia ágy, míg a másikban 2 db szeparált ágy található. Önre van bízva, hogy melyiket szánja a szülőknek, s melyiket a gyermekek számára... A helységek éjjeli szekrénnyel, asztallal, székekkel kerültek berendezésre.
A két szoba részhez egy közös előtér, egy zuhanyfülkés fürdőszoba, egy gardrobe helység, valamint mindkét szoba részhez egy parkra néző erkély tartozik.

A szobák berendezését ágyak, éjjeli szekrények, asztal, szék képezi.
A két szoba rész közül az egyikben televízió található, mely a földi sugárzású adók vételére alkalmas. Ebben a szoba típusban szükség esetén 1+1 db pótágy helyezhető el, illetve van lehetőség egy – általunk ingyenesen biztosított kiságy – elhelyezésére. Természetesen a pótágyak vagy a kiságy elhelyezésével a szoba elrendezése egy kissé zsúfoltabbá válik

Családi apartman

Családi apartmanunk a Medves legfiatalabb szoba típusa, a mai napig csupán 1 db került kialakításra. Minta neve is mutatja, a szoba kialakításakor a gyermekekkel érkező családok igényeit igyekeztünk kielégíteni. E szobánk egy nagyméretű szobarészből, egy nappali részből és egy zuhanyfülkés fürdőszobából áll. A szobai részben akár 4 db ágy is elhelyezhető, s ezen túl itt kapott helyett egy nagyméretű szekrény is, mely az egész család cókmókját képes befogadni. A nappali részben egy ülőgarnitúra került elhelyezésre.
A szoba kialakítása lehetőséget teremt arra is, hogy a nappalit is 2 db ággyal rendezzük be. Ez egyrészt módot teremt arra, hogy a szülők és gyerekek külön, de mégis szomszédos helységben töltsék az éjszakát, de e berendezési módot választva akár 4 gyermekes családok is egy helyen kerülhetnek elhelyezésre.

A szoba előtti folyosón kapott helyet a szint vendégei számára igénybe vehető közös hűtőszekrény és mikrohullámú sütő, így nem kell messzire menni egy cumisüveg megmelegítéséhez sem.
E szobánk alap esetben 2+2 ágyas, ám pótággyal akár 6 személyesre is bővíthető, mely elrendezés azonban már erősen testközelbe hozza a családtagokat.

4 ágyas szoba

Ebből a szoba típusból csupán 1 db áll vendégeink rendelkezésére az épület harmadik emeletén. E szobánk a két ágyas szobákhoz képest dupla méretű, mely alap esetben 4 fő részére nyújt elhelyezést. Ideális akár családok, akár több gyermek lehelyezésére is. A szobában 4 db szeparált ágy található, de ezek összetolásával francia ágy is rendelkezésre állhat.
Négy ágyas szobánkban az ágyakon túl éjjeli szekrények, asztal, székek találhatók.
       

A nagyméretű szobához egy előtér, egy zuhanyfülkés fürdőszoba, egy gardrobe helység tartozik. A szobában televízió található, mely a földi sugárzású adók vételére alkalmas.
Négy ágyas szobánkban akár 2 db pótágy  vagy – az általunk ingyenesen biztosított - kiságy elhelyezésére is mód nyílhat, mely esetben természetesen a szoba berendezése egy kissé zsúfoltabbá válik.

Kétágyas apartman

2 db apartmanunk 2 fő részére nyújt elhelyezést, ám a két ágyas szobáinkhoz képest dupla alapterületű, így sokkal kényelmesebb elhelyezési módként vehető igénybe vendégeink számára. Ideális azok számára, akik nagy helyen, nagyon kényelmes elhelyezést kívánnak igénybe venni. A szobában egy nagymérető nappali rész található, melyben egy ülőgarnitúra, egy fésülködő asztal, egy földi sugárzású adók vételére alkalmas nagyképernyős televízió készülék és egy épületen belül használható telefonkészülék található. A szobában hangulat fény kapcsolására is lehetőség van

A nappalihoz egy francia ággyal berendezett hálófülke, egy bőröndök elhelyezésére is alkalmas beépített szekrénnyel ellátott előtér, egy zuhanyfülkés fürdőszoba, valamint egy dupla méretű, parkra néző erkély kapcsolódik.

Apartmanunkban akár 2 db pótágy vagy kiságy is elhelyezhető, ám ez esetben a különösen kényelmes elhelyezést biztosító szoba nagyrészt elveszti ezen tulajdonságát.

 

Emeletes ágyak, faházak

Kiváló lehetőség gyermekcsoportok és edzőtáborok részére. Szállodánkban minden korosztály megtalálja a neki megfelelő szállástípust. 


A Medves Hangulatszálló nagyon széles szolgáltatási palettával várja Önt. Szolgáltatásaink számát illetően felvesszük a versenyt akár a felkapott, drága négycsillagos szállodákkal is. Igaz, szolgáltatásaink általános külleme kétcsillagos színvonalat képvisel.

Ön tehát igénybe veheti egy négycsillagos wellness szálloda szolgáltatásainak döntő többségét, ha megbarátkozik a gondolattal, hogy le kell mondania a fényűző luxus érzetéről. Cserében viszont a négycsillagos árak töredékét kell fizetnie, s az alacsony ár ellenére mindenféle wellness és kikapcsolódást biztosító szolgáltatáshoz hozzájuthat.

Ha diszkrét a világtól elzárt konferencia helyszínt keresrendezvényei, tréningjei megszervezésére, akkor jó helyen jár.

Az ország legvadregényesebb táján, az erdő közepén biztosan nem fogja elvonni a résztvevők figyelmét a civilizáció. Komplett szolgáltatás csomaggal járulunk hozzá rendezvényeinek eredményességéhez.

Termeink (100 fős, 60 fős, 20 fős konferenciaterem, és 150 fős konferenciaépület) igénybevétele esetén kérésére biztosítjuk a termekben használatos eszközöket is. Szállóvendégeink ezeket a termekkel együtt ingyenesen vehetik igénybe.

Éttermünk széles körű éttermi, vendéglátási kínálati csomaggal várja Önt. Akár üdülési, utazási, üdülési célból érkezik hozzánk, akár rendezvényét szeretné igényesen lebonyolítani, a Hotel Medvesben megoldást fog találni problémáira

Konyhánk házias ízekkel, éttermünk barátságos kiszolgálással tesz meg mindent azért, hogy Ön kellemes napokat tölthessen a Medves Hangulatszállóban.

Szállás bemutatása képekben
Szálloda
Szálloda
Medves Hangulatszálló - Salgóbánya
Medves Hangulatszálló - Salgóbánya
Medves Hangulatszálló - Salgótarján - Apartman
Medves Hangulatszálló - Salgótarján - Apartman
Kétágyas szoba
Kétágyas szoba
2x2 ágyas szoba
2x2 ágyas szoba
Kétágyas szoba
Kétágyas szoba
Felújított éttermünk
Felújított éttermünk
Felújított éttermünk
Felújított éttermünk
Felújított éttermünk
Felújított éttermünk
Felújított éttermünk
Felújított éttermünk
Felújított éttermünk
Felújított éttermünk
Felújított éttermünk
Felújított éttermünk
Az étterem különterme
Az étterem különterme
Medves Hangulatszálló - Salgóbánya
Medves Hangulatszálló - Salgóbánya
Medves Hangulatszálló - Salgótarján - Az udvar télen
Medves Hangulatszálló - Salgótarján - Az udvar télen
Parkunk
Parkunk
Üdülőházaink
Üdülőházaink
Billiárd
Billiárd
Sportuszoda
Sportuszoda
Medves Hangulatszálló - Salgótarján - Fedett uszoda
Medves Hangulatszálló - Salgótarján - Fedett uszoda
Szauna
Szauna
Masszázs
Masszázs